EXCELLENCE

EXCELENTA PE DRUMURI.

“T Excellence” este o modalitate de gandire, care ne face mai competitivi pe piata, si cu care vom crea valoare adăugată pentru clienții noștri. Cu filozofia noastra in difetite zone, cu diferite procedee construim stiintele.

Urmăriți videoclipul.

R+D+I

Cea mai usoura pe piata

Usurinta este cel mai important pentru clientii nostri, si TISVOL este primul in domeniu. Pentru aceasta noi folosim enorma energie sa creem semiremorci mai usoare si mai rezistente. Iata niste exemple:

- 25m3 semiremorca de la 4550kg.
- 40m3 semiremorca de la 4990kg
- 55m3 semiremorca de la 5590kg

Brevet European pentru semiremorci COROA

Modele COROA este produsul nostru premium, care le producem de la 2013. COROA este cea mai buna semiremorca pentru transportul de produse agricole. Datorită designului său unic, am brevetat în Europa.

Colaboratia cu Institutiile de invatamint superior

Cooperare pe termen lung cu Universitatea din Valencia, cu cooperare comuna putem optimaliza materialele utilizate în vehiculele noastre.

Sasiu din doua bucati

Cadrul de susținere principala a sasiului, este compus din doua bucati, cu o sudura in lungime. Inginerii nostril cooperand cu cunoscuta firma Alusuisse, firma care este specialist a structuriilor din aluminium, au creat aceasta forma unica in lume. La axe si la alaturarile grinzilor transversale, intariri puternice ajuta obtinerea vietii lungi.

Mucegai propriu

Am dezvoltat formele de mucegai unice la panourile laterale în funcție de nevoile partenerilor nostri. Mai mult de 50 de panouri diferite avem.

Procese tehnologice

Echipamente automate de sudare, cu tehnologie CNC

Pe liniile de producție Tistvol, 85% din sudurile se fac cu echipamente de sudura automat. Cu care putem asigura calitatea si timpul de finalizare. Flota de aparat de sudura este format din roboți cu 3 și 5 axe, cu aplicațiile tehnologice de CNC la ultimă oră.

Trasabilitatea și procesele de documentare

De cand am introdus o noua metodă de comanda pentru a configura procesul de producție, de atuncea piesele de schimb si materialele utilizate de furnizori nostri, putem documenta si putem pune in sincron cu procesul de producție. Prin aceasta in orice moment, putem controla calitatea pe orice produs.

Procese de vopsire, calitate inalta

Cu materialul poliuretanic bicomponent utilizat, si cu tehnologia speciala avansată am atins luminozitatea de 95% .

Noi, sasiul si caroseria vopsim separat, o metoda cu care vopsim si cele mici si mai asunse locuri.

Stratul de grosime de vopsea este de 85 microni, care este unic pe piata.

Personalul de control la sfarsitul procedeului de vopsire verifica grosimea si luciditatea.

Strategia la alegerea furnizorilor

Pentru a crea un produs final bun este foarte important alegerea furnizorilor. Furnizorii sunt alese dupa: fiabilitate, calitate, durabilitate, experiență, prestigiu și acoperire internațională.

Livrare personalizata

În toate cazurile, de livrare la timp semiremorcile sunt supuse controalelor finale, si sunt aliniate cu tractorul.Autocolantele informative lipite sunt printate pe limba clientilor. La predare productul este gata de lucru.

Pe la urma, clientul, primeste toate documentatia, cu care in toate tarile europene poate pune in circulatie semiremorcile. Apoi poate citi observatiile in ghidul de utilizare.

Sustenibilitate

Angajamentul nostru pentru energia din surse regenerabile dovedeste, sistemul solar plasat pe cladirile noastre. Cu ajutorul acestora producem lunar 90 000-120 000 kWh energie. Aceasta cantitate este destul pentru fuctionarea a 370 de locuinte.

Calitate

Control de calitate pe 52 de locuri

Inainte de livrare, personalul de control controleaza productul. Ei verifica caracteristicile generale, piesele montate, pe baza foilor de productie. Controleaza punctele de ungere, usile, circurile pneumatice, functionarea sistemului de rolare a prelatii, pe la urma controleaza sudura.

Materiale de înaltă calitate

Noi utilizam materiale de aluminiu, de cea mai mare calitate. La materii prime noi adaugam forta si estetica, cu care putem sa fim unice in toate domeniile. In totalitate materiile utilizate ofera excelente proprietati si posibilitati infinite.

În conformitate cu specificațiile

Toate produsele sunt conforme cu standardele europene și respecta regulile directivelor Comunității Europene.

Durabilitate

Fiabilitatea este cel mai important, ca produsele sa devina cele mai rentabile obiecte în legătură cu munca Dumneavoastra. Am atins o lunga durabilitate, sa folosim cel mai scurt timp pentru reparatii.

Control de etanseitate de apa

Pentru cererea clientilor nostri putem elibera o adeverinta de etanseitate, fiindca inchiderea usilor si colturile suprastructurilor corespund cerintelor.

Test de corozie

La procedeul de vopsire si la inbinarile diferitelor materiale am realizat teste de rezistență la coroziune cu un lichid sarat (az UNE-EN ISO 9227) pe sasiu si pe suprastructura(1000 ore), am obtinut rezultat satisfacator in suprafetele nevopsite (UNE 48258-2-ISO 4628-2: 1982),si rezultate foarte bune pe suprafetele vopsite(UNE 48258-3, ISO 4628-3: 1982).

Productie individuala

Gama larga si componente optionale

Mai mult de 10 000 de semiremorci au fost fabricate la noi, pentru care avem o experienta de multi ani la producerea vehiculelor unice si avem o gama larga la posibilitatile optionale.

Specialist pe piata de marfuri vrac

Noi avem experienta de 30 de an in domeniu. In rezultatul muncii commune cu parteneri, in Europa am devenit un furnizor dominant la firmele de tranpot marfuri vrac.

Comenzile semiremorcilor

Impreuna cu clienti realizam semiremorca lor optimala. Nu fabricam semiremorci standard. Vehiculele noastre la comanda iau dizainul final. Pentru care fiecare semiremorca este unica.