EXCELLENCE

KIVÁLÓSÁG AZ ÚTON.

“T Exellence” egy gondolkodásmód, ami versenyképessé tesz minket a piacon, és ez által az ügyfeleink részére hozzáadott értéket teremtünk. Filozófiánk alapján, különböző területeken különböző eljárásokkal építjük tudásunkat.

Lejátszás

R+D+i

Legkönyebb a piacon

A súly a legfontosabb a vevőinknek, és ebben a Tisvol, az élen jár! Ezért mi rengeteg energiát használtunk el a könyebb, és tartósabb járművek létrehozásakkor. Ime néhány példa:

- 25m3 jármű 4550kg-tól.
- 40m3 jármű 4990kg-tól
- 55m3 jármű 5590kg-tól

Európai szabadalom a COROA pótkocsikhoz

A Coroa modell cégünk prémium terméke, amit 2013 évtől gyártunk. Coroa a legjobb eszköz a mezőgazdasági termékek szállításához. Egyedi kialakítása miatt szabadalmaztattuk Európában.

Együttműködés, a felsőoktatási intézményekkel

Hosszútávú együttműködés a valenciai egyetemmel, közös munkával optimalizáljuk a felhasznált anyagokat járműveinkhez.

Részből az alváz - DS1

A főtartó alváz keret, két darabból tevődik össze, egy, hosszanti hegesztéssel. A mérnöki csapatunk, együttműködve a világhírű Alusuisse céggel, - akik specialistái az aluminium idomoknak – alkotta meg, ezt az egyedülálló kialakítást. A tengelyek, valamint a keresztgerendák illesztéseinél, erős merevítések segítik, a magas élettartam elérését.

Saját öntőforma

Partnereink igényei alapján kifejlesztettük az egyedi oldalsó panelek öntőformáit. Több mint 50 különböző panel lehetséges.

TECHNOLÓGIAI FOLYAMATOK

Automata hegesztő berendezés, CNC technologiával

Tistvol gyártósorokon a hegesztések 85%-a automata hegesztőberendezésekkel történik. Ezálltal tudjuk biztosítani a minőséget és az elkészülési időt. A hegesztő gép parkunk 3 és 5 tengelyes robotokból áll, a legmodernebb CNC technológia alkalmazásaival.

Nyomon követhetőség, és dokumentációs folyamatok

Amióta új rendelési módszert állítottunk fel a gyártás folyamatához, azóta a beszállítók álltal felhasznált alkatrészeket, anyagokat dokumentáljuk, szinkronba hosszuk a gyártási folyamattal. Ezálltal bármikor, termékre lebontva tudjuk ellenőrízni a minőséget.

Fényezési folyamatok, magas minőség

A felhasznált kétkomponensű polyurethane anyagokkal, illeve a speciális technológia betertásával, 95%-os fényességet érünk el!

Mi az alvázat és a felépítményt külön fényezzük, ez álltal a legapróbb, eldugott részeket is lekezeljük.

A festékréteg 85 micron vastagságú, ami egyedülálló a piacon.

Kontrol személyzet ellenörzi a festés befelyezésekkor a festékrétek vastagságát, fényességét.

Beszállítói stratégia

A sikeres végterék fontos része a beszállítók megválasztása. A következők alapján választjuk meg beszállítói partnereinket: megbízhatóság, minőség, tartósság, tapasztalat, nemzetközi lefedettség és presztizs.

Személyre szabott szállítás

Minden esetben szállítási határidőre elkészült pótkocsikat végső ellenőrzésnek vetjük alá, összehangoljuk a vontatóval. A felragasztott információs matricák, a megrendelő álltal használt nyelven kerül nyomtatásra. Átadáskor, a termék kész a munkára!

Végül, az ügyfél megkapja az összes dokuentációt, amivel az európai országokban forgalomba tudja helyezni, majd a használati kézikönyvben leírtakat, elsajátíthatja.

Fenntarthatóság

Elkötelezettségünket a megújuló energia iránt bizonyítja az épületünkön elhelyezett napelem rendszer. Ennek segítségével, 90.000-120.000kWh energiát kapunk havonta. Ez a mennyiség, közel 370 lakás energiaigényének felel meg.

Minőség

Minőség kontrol 52 ponton

Az átadást megelőzően, a kontroll személyzet ellenőrzi a terméket. Ellenörzik az álltalános jellemzőket, a beépített alkatrészeket, a gyártási lapnak megfelelően. Ellenörzik a zsírzó pontokat, az ajtó tömítettségét, a pneumatikus kör tömítettségét, a ponyva működését, majd szemrevételezik a hegesztési varratokat.

Legmagasabb minőségű alapanyagok

Mi a legmagasabb minőségű alumínium anyagokat használjuk. Az alapanyaghoz hozzáadjuk az erőt, és az esztétikát, ezáltal tudunk egyediek lenni minden szinten. Összességében a felhasznált anyagok kiváló tulajdonságokat és végtelen lehetőségeket kínálnak.

Előírásoknak megfelelően

Az összes termékünk rendelkezik az európai szabványoknak és szabályoknak megfelelő európai közösségi irányelveknek

Tartósság

A megbízhatóság a legfontosabb, hogy a termékek a leginkább költséghatékony eszközökké váljanak az Ön munkájával kapcsolatosan.

Hosszú, megbízható élettertam, hogy a javításra fordított idő a legrövidebb legyen.

Cseppmentes vizsgálat

Ügyfeleink kérésére cseppmentes igazolást tudunk kiállítani, mivel az ajtó zárása, illetve a felépítmény sarkainak tömítettsége megfelel ennek a követelménynek.

Korrózió teszt

Ha megnézzük a minőségi festési eljárást, és a különböző anyagok közötti találkozásokat, éves korrózió szilárdsági vizsgálatokat végeztünk egy sós permettel (az UNE-EN ISO 9227) az alvázon és felépítményen (1000 óra), kielégítő eredmények a festés nélküli felületeken, (UNE 48258-2-ISO 4628-2: 1982), és kiváló eredmények a festett felületeken (UNE 48258-3, ISO 4628-3: 1982).

EGYEDI GYÁRTÁS

Széles választék, és opcionális összetevők

Több mint 10 000 legyártott jármű születtett gyárunkban, ezáltal sok éves tapasztalat az egyedi járművek megalkotásában, és nagy választék az opcionális lehetőségek közzül.

Specialista az ömlesztett árúk piacán

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Partnereinkel való közös munkánk eredményeként Európában, az egyik meghatározó beszállítójává váltunk az ömlesztett árúk szállítmányozó körének.

Járművek megrendelésre

Az ügyfelekkel együtt alkotjuk meg részükre a szükséges pótkocsit. Nem gyártunk standard kocsikat. A mi járműveink, rendeléskor nyerik el a végső kialakítást. Ezálltal, színte minden pótkocsink eltérő egymástól.