Menú productos

Alváz

A TISVOL kifejlesztett egy alváz típust amit a mozgópadlós pótkocsikhoz alkalmaznak, kivéve ha az ügyfélnek különleges kérése van. Mindenesetre mindennek az alapja a magas minőség, és a fejlett technológia. Igy tudunk miden úton ott lenni.

Minőség
R+D+i
Könnyű
Erő
Szállítás a megrendelőhöz
Közvetlen összeköttetés a mérnöki részleggel

A minőségi terméket a megfelelő anyagfelhasználással, a legmodernebb gyártás technologia betartásával lehet létrehozni.

Mi a legjobb gyárban a legmodernebb gépekkel és a
legjobb kollégákkal dolgozunk. Létrhoztuk a T-Excellence minőségi ellenörző rendszert, ami szerint 52 ponton vizsgáljuk a végterméket.

R+D+i

Folyamatos invesztálás a fejlesztések érdekében eggyüttműködés a műszaki egyetemekkel, szoros kapcsolat a legnagyobb európai aluminium konszernel, az Alusuisse cégcsoportal.

Legkönnyebb a piacon

A könnyű pótkocsi tud a legtöbet “hozni” az ügyfeleinknek, a TISVOL tudja ezt. Járműveinkre jellemző, az alacsony önsúly és a hosszú élettartam.

2 darabból álló alváz

Legerősebb: A hosszanti alváz gerendák két darab hosszanti anyagbol tevődnek össze, egy hosszanti hegesztési varrattal. Ezt az eljárást közösen fejlesztette ki a gyár az ALUSUISSE alumínium konszernnel. Az alvázkeret stabilitásához hozzájárulnak a keresztgerendák kialakításai, valamint a futómű befogatási pontjai.

Szállítás a megrendelőhöz

Los chasis son enviados directamente a las instalaciones del carrocero. Előkészítjük a több darabos szállítást a nagykereskedőknek, akiknek ezálltal kedvezőbb szállítási költségekkel kell kalkulálniuk.

Közvetlen összeköttetés a mérnöki részleggel

Az ügyfelek közveten kapcsolatot tudnak létrehoznia tervező részleggel, így minden apró részletet együtt tudnak megtervezni.