Menú productos

Billenős

Innováció, automatizált folyamatok, megfelelőbb nyersanyagok, szigorú minőségi ellenőrzés. Ezek az összetevők garantálják, hogy a személyre szabott pótkocsik megfeleljenek ügyfeleink igényeihez.

Egyedi gyártás
Könnyű
Minőség
R+D+i
Értékteremtés
Átadás

Mire van igényed? Mi elkészítjük neked!

60 éves tapasztalattal rendelkezünk. Az ömlesztett árúk szállításában európai referenciával. Mi elkészíthetjük a számodra legmegfelelőbb szállító eszközt. Nem készítünk raktári pótkocsit, mi Neked gyártunk. Számos opcionális összetevőket ajánlunk.

Legkönnyebb a piacon.

A könnyű pótkocsi tud a legtöbet “hozni” az ügyfeleinknek, a TISVOL tudja ezt. Járműveinkre jellemző, az alacsony önsúly és a hosszú élettartam.

A minőségi terméket a megfelelő anyagfelhasználással, a legmodernebb gyártás technologia betartásával lehet létrehozni.

Mi a legjobb gyárban a legmodernebb gépekkel és a legjobb kollégákkal dolgozunk. Létrhoztuk a T-Excellence minőségi ellenörző rendszert, ami szerint 52 ponton vizsgáljuk a végterméket.

R+D+i

Folyamatos invesztálás a fejlesztések érdekében eggyüttműködés a műszaki egyetemekkel, szoros kapcsolat a legnagyobb európai aluminium konszernel, az Alusuisse cégcsoportal.

Magas profit

Járműveink értékállóságát bizonyítja, hogy termékeinket , a használt járműpiacon elvétve lehet találni, az esetlegesen felkínált jármű gyorsan, magas árért cserél tulajdonost.

Átadás

A TISVOL körültekintően adja át az új járműveit az ügyfeleinek. Átadást megelőzően, el kell végezni a billentési funkciót, ellenőrízni a csatlakoztatási pontokat a vontatóval. Tehát, amikor a jármű elhagyja a gyárat, az kész a munkára.