Menú productos

Mozgópadlós

Ezalatt a rövid idő alatt, regeteg kiváló referencia érkezett a termékünkről. Az erőteljes fejlesztések, az innovatív előrelépések, az megfelelő anyagok mind hozzájárultak a termék sikeres bevezetéséhez.

Minőség
Átadás
R+D+i
Értékteremtés
Könnyű

A minőségi terméket a megfelelő anyagfelhasználással, a legmodernebb gyártás technologia betartásával lehet létrehozni.

Mi a legjobb gyárban a legmodernebb gépekkel és a legjobb kollégákkal dolgozunk. Létrhoztuk a T-Excellence minőségi ellenörző rendszert, ami szerint 52 ponton vizsgáljuk a végterméket.

Átadás

A TISVOL körültekintően adja át az új járműveit az ügyfeleinek. Átadást megelőzően, el kell végezni a padozat próbajáratását, kipróbálni funkcióit, ellenőrízni a csatlakoztatási pontokat a vontatóval. Tehát, amikor a jármű elhagyja a gyárat, az kész a munkára.

R+D+i

Folyamatos invesztálás a fejlesztések érdekében eggyüttműködés a műszaki egyetemekkel, szoros kapcsolat a legnagyobb európai aluminium konszernel, az Alusuisse cégcsoportal.

Magas profit

Járműveink értékállóságát bizonyítja, hogy termékeinket , a használt járműpiacon elvétve lehet találni, az esetlegesen felkínált jármű gyorsan, magas árért cserél tulajdonost.

Legkönnyebb a piacon.

A könnyű pótkocsi tud a legtöbet “hozni” az ügyfeleinknek, a TISVOL tudja ezt. Járműveinkre jellemző, az alacsony önsúly és a hosszú élettartam.